Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: "Obiectivul echipei este unul dintre locurile 8-12"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.09.2012

Prim divizionara Olimpia Brașov a pierdut cele două partide disputate în compania echipei Univ. Goldis ICIM Arad, în primul tur al Cupei României.

Antrenorul formației brașovene, Dan Calancea ne-a declarat că cele două jocuri de la Arad au fost partide de verificare pentru prima etapă.

“Noi am fost de acord să jucăm ambele partide la Arad pentru că am început pregătirea abia acum o săptămână. Nu am putut emite nicio pretenție în aceste condiții, unele dintre jucătoare au venit acum 4 zile. Am folosit aceste două jocuri ca o pregătire pentru prima etapă de campionat. Nu vom mai efectua transferuri pentru că bugetul nu ne permite acest lucru. Obiectivul echipei este unul dintre locurile 8-12”, ne-a declarat Dan Calancea.

Olimpia Brașov va întâlnii în prima etapă a Ligii Naționale formația Rapid București.

2 comentarii la aceasta stire:
  • x net :

    obiectiv ????
    Pi cu asa obiectiv la ce v-ati mai inscris ?de fapt cu un antrenor atat de slab nu se poate mai mult.

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde
  • delamare :

    un.....coif
    Dan e un urs.....fara un coi.f si in cautare de .pisi.cu.tele din gradina altora!La diferentele care o sa fie in campinat trebuie un cos de la CRACIUN,mos si fiu......!

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!