Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Obiectivul nostru este să ne clasăm pe un loc de play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.12.2013

                       

Tehnicianul formației CSU Olimpia Brașov, Dan Calancea, a vorbit la finalul partidei câștigate de echipa sa împotriva celor de la SCM Craiova, scor 100-43, despre jocul împotriva oltencelor și obiectivele grupării de sub Tâmpa pentru returul de campionat. 

„Am terminat turul pe locul 7, ceea ce ne deschide perspective, ca la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa pe un loc de play-off. Mă bucur că au evoluat mai toate jucătoarele, cu excepția Anei Ferariu, care este răcită. De asemenea, am dat credit altei jucătoare foarte tinere, Ecaterina Armanu, care este și ea o speranță a baschetului feminin brașovean și românesc”, a declarat Calancea, citat de brașov.net.

Pentru brașovence urmează acum o vacanță, după care, reunirea lotului va avea loc pe 4 ianuarie, pentru pregătirea dublei manșe cu CSM Târgoviște, din cadrul optimillor Cupei României. Partida tur este programată pentru data de 8 ianuarie. 

După prima parte a stagiunii curente, fetele pregătite de Dan Calancea se clasează pe poziția a 7-a în LNBF, cu 20 de puncte acumulate și un bilanț de 7 victorii și 6 înfrângeri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!