Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: "Obiectivul nostru va fi calificarea în playoff"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.07.2013

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

După ce stagiunea precedentă a ratat la mustaţă, în ultimele două etape, calificarea în playoff, CSU Olimpia Braşov se pregăteşte de noul sezon competiţional. Gruparea de la poalele Tâmpei este una dintre cele mai active formaţii de pe piaţa transferurilor, negociind cu mai multe sportive, atât românce cât şi străine.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Dan Calancea ne-a relaltat ultimele informaţii privind componenţa echipei sale respectiv data în care se va reuni întreg lotul.

Ne aflăm într-o perioadă în care negociem cu mai multe jucătoare. Se renegociează contractul cu Claudia Uşurelu şi suntem aproape de a semna cu trei jucătoare străine al căror nume nu vi-l pot oferi acum. Pot să vă spun că antrenorul secund al formaţiei este Nenad Marincovici şi că am semnat cu Zdenka Kovacevici respectiv Andra Haas.

Se află sub contract sportivele Gabriela Munteanu, Mădălina Cioroiu, Simina Avram şi junioarele Ana Ferariu, Cati Armanu, Podar Alina, Mircescu Miruna şi Alexandra Dobrea. În ceea ce priveşte obiectivul pentru următorul sezon, ne dorim calificarea în playoff. Nu beneficiem de o suplimentare a bugetului ci ne bazăm pe acelaşi buget pe care l-am avut şi în sezonul precedent. Tot la capitolul noutăţi, din următorul sezon vom evolua în Sala Sporturilor. Reunirea este programată pentru 27 august.

2 comentarii la aceasta stire:
  • ca sageata :

    Sageta albastra
    Antrenorului secund nu-i trebuie Carnet de antrenor sa-si realizeze profesia? La Brasov totul este posibil. Mai sunt exemple la juniorii clubului unde parintii unora din copii antreneaza. Mult succes in continuare in mediocritate. Poate din aceasta cauza sunt unde sunt.

    cu 10 ani în urmă (28.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Intrebare
    Ca tot le-ai urat de bine - " poate din aceasta cauza sunt unde sunt " : unde sunt ? E bine ca sunt acolo sau e rau ?

    cu 10 ani în urmă (28.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!