Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: "Sonia Ursu este o jucătoare aparte, realmente cu o atitudine ieșită din comun"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
15.02.2014

Olimpia CSU Brașov și-a asigurat în mare măsură o poziție între primele 8 echipe din România după ultimele succese obținute în Liga Națională de baschet feminin. În urmă cu o săptămână, la echipa de sub Tâmpa a ajuns una dintre cele mai de perspectivă jucătoare a baschetului feminin românesc, Sonia Ursu.

Antrenorul brașovencelor, Dan Calancea a vorbit pentru site-ul Total Baschet despre transferul ei la echipă, dar și despre rezultatele obținute până acum.

După cele două victorii cu Timisoara, respectiv Galati, putem spune ca echipa dumneavoastră și-a asigurat un loc de play-off ?

Consider că am facut un pas important către play-off,dupa ultimile patru etape, dar mai sunt multe jocuri până la sfârșitul sezonului regulat pe care trebuie sa le abordăm cu aceeași atitudine și cu aceeași disponibilitate la efort.

La echipa din Brasov a ajuns Sonia Ursu. Ce așteptări aveți de la ea ?

Am mai spus si cu alte ocazii Sonia este o jucătoare aparte, realmente cu o atitudine ieșită din comun. Am lucrat împreună la două campionate europene de tineret (U20) și pot spune că dupa 18 ani de antrenorat, la un singur jucător am mai intâlnit o atitudine asemanătoare, Andrei Mandache. Când am răspuns la telefon, fără să știu ce dorește Sonia I -am spus că ne vedem mâine la antrenament. În două zile a fost în Brasov. Sper că la europeanul de senioare de anul viitor, Sonia să fie una dintre cele mai importante jucătoare ale României. Cu echipa noastră, Sonia a semnat un contract care este valabil si pentru următorul sezon.

Cum vedeti confruntarea de la Alba Iulia ?

Întâlnim sâmbătă una dintre principalele candidate la titlu în această ediție de campionat, probabil echipa cu cea mai bună defensivă, iar miercuri pe teren propriu campioana la zi. Vom încerca să dăm replici cât mai bune și să ne bucurăm de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!