Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Suntem favoriți cerți înaintea partidei de sâmbătă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.03.2014

Dan Calancea, antrenorul Olimpiei Brașov, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va juca sâmbătă, începând cu ora 12:00, în compania echipei Nova Vita Târgu Mureș. Disputa dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Feminin.

„Suntem favoriți cerți înaintea partidei de sâmbătă, însă așa cum am mai spus și cu alte ocazii, meciul nu e câștigat dinainte. Trebuie să arătăm seriozitate în joc, pentru ca, la final, diferența de valoare să se reflecte și în scorul înscris pe tabelă. Fac apel la toți iubitorii de baschet să vină la această ultimă partidă de pe teren propriu din acest sezon, pentru a-i răsplăti cu o evoluție pe măsură a echipei noastre. Vreau să mulțumesc publicului brașovean care în număr mai mare sau mai mic a fost alături de echipa noastră în acest sezon și au încurajat fetele meci de meci. E o realizare foarte mare faptul că am reușit să ne calificăm în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin și sper că începând cu acest sezon să creăm o tradiție din prezența noastră în fazele superioare ale competiției”, a declarat Dan Calancea, citat de site-ul oficial al clubului brașovean.

Echipa de sub Tâmpa are asigurat locul în play-off cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, având la activ 37 de puncte acumulate și un bilanț de 13 victorii și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, târg-mureșencele au doar 36 de puncte cu 22 de meciuri pierdute și doar două succese. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!