Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Târgoviște a câștigat meritat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.01.2014

Olimpia Brașov a ratat calificare în Final Four-ul Cupei României după 2 înfrângeri împotriva celor de la CSM Târgoviște, scor 41-80 în tur și 75-77 în retur. După înfrângerea din retur, respectiv ratarea calificării în semifinale, Dan Calancea a vorbit pentru TotalBaschet despre dubla cu CSM-ul din Târgoviște.

„Târgoviște a câștigat meritat, dar în al 2-lea joc cu extraordinar de multă șansă. Am avut aruncare deschisă în ultima secundă de joc, chiar de lângă inel, însă șansa a fost de partea gazdelor. Au fost două jocuri total diferite. Din păcate nu am avut la dispoziție întregul lot de jucătoare, Dewitt încă nu a revenit din S.U.A, junioarele au avut turneu U17, iar Bartee vine după o călătorie de patru zile, ajungând în Brașov doar vineri. Urez mult succes echipei din Târgoviște, care poate reuși și în acest sezon eventul”, a declarat Dan Calancea. 

Primul joc din returul LNBF pentru Olimpia Brașov se va disputa în 18 ianuarie, pe terenul celor de la CSBT Alexandria. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!