Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Târgoviște este indiscutabil favorită certă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.04.2014

Primul meci al fazei sferturilor de finală din cadrul play-off-ului feminin dintre CSM Târgoviște și Olimpia Brașov se joacă la Târgoviște, miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 18:00. Dan Calancea, antrenorul echipei de sub Tâmpa, a vorbit pentru site-ul nostru despre duelul cu echipa lui Dan Fleșeriu.

„Ne așteaptă două sau trei jocuri extrem de dificile. Târgoviște este indiscutabil favorită certă, dar acest lucru nu înseamnă că nu vom încerca să dăm o replică deosebit de puternică. Avem șansa noastră și chiar dacă este mică o vom juca. Atmosfera în cadrul echipei este foarte bună după un parcurs excelent în sezonul regulat”, a declarat Calancea pentru TotalBaschet

Duelul de miercuri dintre Brașov și Târgoviște va fi cel de-al 5-lea din acest sezon competițional. Dan Calancea a ținut să amintească despre unul dintre cele 4 jocuri anterioare. 

„Cred că unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre din acest sezon este o înfrângere în deplasare, chiar la Târgoviște 75-77, în Cupa României. Le simt pe fete capabile să repete evoluția din acel meci, în care diferența până la victorie a însemnat 3 secunde”, a încheiat tehnicianul. 

Din cele 4 întâlniri directe dintre cele două combatante din actuala stagiune, toate au fost adjudecate de către CSM-ul din Târgoviște. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!