Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: ”Urmează o serie de 4 meciuri decisivă pentru calificarea în playoff!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2012

Dan Calancea, antrenorul lui Olimpia CSU Brașov, a prefațat meciul cu SCM Craiova din cadrul etapei a 11-a a LNBF spunând că va fi unul greu și că elevele sale trebuie să joace cu aceeași dăruire și ambiție ca în victoriile cu Alexandria și Sportul pentru a se impune.

Va fi un meci decisiv, contra unei echipe cu un buget impresionant, cred că al cincilea la nivelul primei divizii. De aceea pornim cu şansa a doua în această dispută, însă ne jucăm şansa şi putem învinge dacă vom avea aceeaşi dăruire şi ambiţie din partidele pe care le-am câştigat cu Alexandria şi Sportul, chiar dacă echipa noastră nu era nici atunci favorită. Evoluţia echipei în primul sfert de la Arad îmi dă mare încredere pentru viitoarele partide, a spus Calancea conform cotidianului Bună ziua Brașov.

Tehnicianul consideră următoarele 4 meciuri pe care echipa sa le va disputa, cu Craiova, Danzio Timișoara, Olimpia București și CSM U Oradea foarte importante în vederea atingerii obiectivului, un loc în playoff.

Este o serie de 4 jocuri foarte importante şi în perspectiva returului când vom juca în deplasare cu contracandidatele noastre în play-off. Dacă vom obţine cel putin trei victorii vom lua o opţiune inportantă în acest scop

Meciul dintre Olimpia CSU Brașov și SCM Craiova este sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala Forex.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!