Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: "Vom face totul pentru ca să reuşim să câştigăm acest meci"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.01.2013

CS Olimpia Brașov întâlnește pe teron propriu formația ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, partidă ce contează pentru etapa a 17-a din Liga Națională de baschet feminin.

Antrenorul formației brașovene, Dan Calancea crede că echipa sa poate să dea o replică foarte bună formației adverse.

“Întâlnim o echipă foarte valoroasă, calificată în final four-ul Cupei României, o echipă care are o medie impresionantă de puncte înscrise în meciuri. Chiar şi aşa, în condiţiile în care nu a fost timp pentru omogenizare, cred că putem da o replică foarte bună echipei din Sf. Gheorghe. Indiscutabil, oaspetele pornesc favorite în meciul de sâmbătă, dar acest lucru nu înseamnă că jocul va fi dinainte câştigat de Sf. Gheorghe. Vom face totul pentru ca să reuşim să câştigăm acest meci. Practic, cinci echipe se vor lupta în continuare, cu şanse egale, pentru calificarea în play-off: Sportul, Tg. Mureş, Timişoara, Craiova şi Olimpia CSU. Noi avem un mare handicap, în ceea ce priveşte programul, pentru că urmează să întâlnim în retur toate aceste adversare pe terenul lor, dar, vom încerca să transformăm acest handicap în avantaj”, a declarat antrenorul Dan Calancea pentru portalul brasov.net

Înaintea acestei etape a sezonului regulat, CS Olimpia Braşov are 20 de puncte şi se află pe locul opt al clasamentului, în timp ce echipa din Sf. Gheorghe ocupă locul cinci, cu 23 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!