Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Diaconu: "Găzduirea turneului final este o onoare, dar și o responsabilitate"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.02.2013

Președintele BC Timișoara și totodată viceprimarul municipiului Timișoara, Dan Diaconu, a făcut următoarele precizări cu privire la câștigarea licitației și dreptului de a organiza turneul final al Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13:

"Pentru Timișoara este o onoare, dar si o responsabilitate organizarea unui astfel de eveniment important. Înseamnă beneficii de imagine, dar și un ușor avantaj pentru BC Timișoara in incercarea de a cuceri acest trofeu. Mă bucur că am reușit să câștigăm licitația în special pentru publicul baschetului timisorean, care a dovedit de-a lungul timpului ca merită toate eforturile clubului și ale administratiei. 

Final Four inseamna două zile intense de baschet, cu o vizibilitate națională ridicata si posibilitatea de a urmări la lucru cele mai în formă echipe ale momentului în luptă directă pentru trofeul pus în joc. Astfel, acest eveniment îndeplineste ambele deziderate ale administratiei, acela de a aduce imagine orașului nostru, dar si acela de a atrage catre baschet si sport in general generația tânără. E un eveniment care stârnește emoții și dorința de competiție.

 Analizând la rece toate implicațiile financiare și logistice, BC Timisoara își poate asuma acest eveniment, care va fi finanțat în cea mai mare parte din surse private, datorită potențialului mare de promovare pe care îl are. Sperăm să putem oferi un spectacol reușit și pe 7 aprilie să aducem din nou Cupa României la Timișoara" (bctimisoara.ro).

Turneul final va avea loc pe 6-7 aprilie 2013, la Sala Constantin Jude din Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!