Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”Aș fi preferat să avem un adversar mai puternic”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.03.2011

Antrenorul formației CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, a declarat, vineri, după ce formația sa a câștigat, scor 86-53, meciul cu SCM CSS Universitatea Craiova, din cadrul semifinalelor Cupei României Indedit, la feminin, că nu este mulțumit de jocul echipei și că ar fi preferat ca în prima zi a Final Four-ului să aibă un adversar mai puternic.

Dan Fleșeriu a spus, la câteva secunde după meciul cu Craiova: ”Nu sunt mulțumit de cum am jucat, mai ales în prima repriză. Am avut șansa să avem un meci mai usor și să odihnim echipa pentru a doua zi, însă acest lucru este și bun și rău deoarece eu cred că ar fi fost mai bine să avem un meci mai greu și să pregătim altfel finala”.

Referitor la partida din ultimul act al întrecerii, Dan Fleșeriu a completat: ”Nu contează adversarul din finală. Fiecare echipă, fie cea din Arad, fie cea din Sfântu Gheorghe, are punctele ei bune și cele slabe. Noi le cunoaștem foarte bine și, indiferent cu cine vom disputa ultimul act, vom pregăti meciul perfect. Finala Cupei nu era un obiectiv pentru noi, în acest sezon, deoarece ne-am propus sa ajungem in finala campionatului”.

Formația CSM Satu Mare va disputa, sâmbătă, finala mare a turneului final al Cupei României Inedit, la feminin, în timp ce echipa SCM CSS Universitatea Craiova se va lupta pentru locul al treilea în competiție.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!