Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: "Diferența de buget nu s-a văzut pe teren"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
20.03.2013

Vicecampioana României, CSM Satu Mare a pierdut disputa cu campioana României, CSM Târgoviște, scor 47-55.

Antrenorul sătmărencelor, Dan Fleșeriu spune că diferența de buget dintre cele două echipe nu s-a văzut și în joc.

“Acum după ce am și revăzut înregistrarea pot să întăresc ceea ce am declarat imediat după joc, și anume că apărarea pe care am prestat-o a fost foarte bună iar fetele au respectat în totalitate ceea ce am pregatit la antrrenamente . Din păcate spectacolul și atacul au fost sacrificate in speranța obținerii unei victorii . Am greșit destul de mult în atac mai ales in ultimul sfert când am oferit adversrului contraatacuri ușoare si am ratat prea multe libere . De fapt asta a și fost singura diferență dintre noi și Târgoviște , faptul că au reusi patru coșuri pe contraatac ,altfel în atacurile poziționale am fost la egalitate . Altfel diferența de buget cheltuit pentru echipe care este de mai mult de 1 milion de euro in favorea oaspetelor , pe teren in joc nu s-a văzut” a declarat Dan Fleșeriu pentru satumaresport.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • nobody :

    buget
    La investitiile care au fost facute la Satu Mare nu cred ca este o mandrie ca ai reusit sa dai 47 de puncte . In concluzie coach nu incerca sa te mai uiti in gradina altuia si incearca sa te uiti si la bugetul tau . Eu zic ca este destul de mare pt o echipa care reuseste doar 47 puncte in meci .

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!