Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleşeriu: “E important să câştigăm cu Sepsi ca să terminăm turul pe primul loc”

Andrei Militaru

Andrei Militaru
19.11.2014

Ultima etapă a turului de campionat programează la Târgovişte partida dintre liderul CSM şi Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, grupare clasată pe locul doi în Liga Naţională. Ambiţiile celor două formaţii sunt mari, având în vedere că echipa învingătoare va încheia turul de campionat pe primul loc.

Tehnicianul gazdelor, Dan Fleşeriu, îşi doreşte ca CSM-ul să câştige această confruntare din două motive: “Avem de luat o revanșă în fața lui Sepsi, după eliminarea din Cupă. E important să câștigăm meciul acesta ca să terminăm turul pe primul loc. Ne dorim cu toții a unsprezecea victorie consecutivă. Nu știu dacă suntem cea mai în formă echipă din România în acest moment; nu cred că jucăm încă la potențialul maxim”, a spus Fleşeriu, citat de dbsport.ro.

Antrenorul campioanei en-titre se confruntă, însă, cu probleme de lot înaintea derby-ului, dar speră ca până la ora meciului jucătoarele cu probleme să fie recuperate. “Whittington e accidentată, iar Huțanu răcită. Sperăm să le avem, totuși, pe amândouă în lotul valid pentru meciul de miercuri”, a mai spus Fleşeriu.

De consemnat că dacă CSM Târgovişte se va impune cu Sepsi va bifa al 11-lea meci consecutiv pe care îl câştigă, o serie absolut impresionantă a campioanei en-titre. Partida dintre CSM Târgoviște şi Sepsi Sf. Gheorghe este programată miercuri, 19 noiembrie, la ora 18.30, la Sala Polivalentă din Târgovişte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!