Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: "În sfârșit am reușit să câștigăm un meci acasă cu Alexandria"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2012

CSM Satu Mare a trecut fară probleme de CS Teleorman Alexandria în prima etapă a Ligii Naționale de baschet feminin, impunându-se cu scorul de 86-68.

Antrenorul formației sătmărence, Dan Fleșeriu este fericit pentru jocul prestat de echipa sa, mai ales în apărare.

”În sfârșit am reușit să câștigăm un meci acasă cu Alexandria, după mult timp. Mă bucur că fetele au arătat câteva faze bune de apărare și am reușit să facem distanțe, la un moment dat, chiar foarte mari. Cu Megan Zullo, am ajuns la o înțelegere ca ea să plece acasă, întrucât nu s-a integrat, nu îi plăcea aici și avea altă părere despre baschetul din Europa. În locul ei va veni altă jucătoare. Deocamdată mai avem foarte mult de lucru. Mai avem în apărare de lucru, am luat niște coșuri ușoare. Deși am făcut multe faze apărare bună, în anumite momente am luat coșuri mult prea ușor”, a declarat Dan Fleșeriu pentru portalul portalsm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!