Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”Meciul cu Bega Danzio este un joc «care pe care»”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
01.04.2011

Referitor la seria semifinală pe care echipa sa o va susține cu Bega Danzio Timișoara, antrenorul formației CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, a declarat, vineri, pentru totalbaschet.ro, că aceste partide trebuiesc pregătite foarte atent, pentru a evita eventuale surprize.

Tehnicianul ardelean a precizat că jucătoarele sale pot să-și ușureze situația în această semifinală, prin evoluții foarte bune. ”Meciul cu Bega este un joc «care pe care», pe care trebuie să-l abordăm cu maximum de concentrare și în care, ca și în celelate partide, depinde doar de noi să-l facem ușor sau nu”, a completat Fleșeriu pentru totalbaschet.ro.

Dan Fleșeriu a mai adăugat că adversara de vineri este o formație foarte bună. ”Timișoara a reușit, în scurt timp, să facă o echipă excelentă care a pus probleme aproape pentru toate formațiile din campionat. Play-off-ul este deja o altă competiție, noi am câștigat dreptul de a juca mai multe meciuri acasă corect și pe teren și de aceea mă aștept ca suporterii noștri să ne împingă mai departe”.

Seria semifinală dintre CSM Satu Mare și Bega Danzio se va disputa după sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, prima partidă fiind programată, vineri, la Satu Mare. Întâlnirea va avea loc în Sala Sporturilor LPS, din localitate, și va începe de la ora 18.00. În cealaltă semifinală se întâlnesc ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” și LMK Sepsi Sfântu Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!