Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: "Ne aşteptam să câştigăm"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.01.2013

CSM Satu Mare a câștigat derby-ul ardealului cu CSU Alba Iulia, scor 76-65, obținând o victorie importantă în economia campionatului.

La finalul partidei, antrenorul echipei sătmărence, Dan Fleșeriu a declarat că se aștepta să fie greu dar era obligatoriu să câștige echipa sa.

„Ne aşteptam să câştigăm, era obligatoriu să învingem. Ne aşteptam să fie greu pentru că atunci când se schimbă antrenorul în timpul campionatului, toţi jucătorii vor să arate că merită să intre în teren şi că sunt foarte motivaţi. Ne-am dus la un moment dat la 18 puncte şi totuşi adversarele nu au renunţat, au venit înapoi la 10. Am avut un pic de emoţii pe final pentru că ne-am relaxat prea devreme” ,a declarat Dan Fleşeriu pentru gazetanord-vest.ro

Etapa viitoare, Satu Mare se va deplasa la București pentru partida cu CSM Sportul Studențesc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!