Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”Nu cred că mai putem pierde locul doi la finalul sezonului”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.02.2011

După victoria de pe propriul teren, scor 70-53, în fața formației LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, a declarat, duminică, pentru totalbaschet.ro, că jucătoarele sale nu mai pot pierde, până la finalul sezonului regulat locul doi în Divizia A1.

”Matematic noi ne-am asigurat poziția a treia, însă dacă ne câștigăm meciurile de acasă nu văd cum să cedăm cel puțin locul doi la finalul sezonului regulat. Este foarte importantă o clasare cât mai sus, înainte de faza finală”, a declarat Dan Fleșeriu.

Tehnicianul grupării din Satu Mare a recunoscut, pentru totalbaschet.ro, că partida dintre formația sa și Sepsi nu a fost una spectaculoasă. ”Era și normal să fie așa deoarece a contat rezultatul. În astfel de situații încerci să te impui și printr-un joc mai pragmatic. Sunt mulțumit de felul în care fetele au abordat partida”, a încheiat Dan Fleșeriu.

Întrebat dacă gruparea din Sfântu Gheorghe și-a compromis șansele la Final Four, Fleșeriu este de părere că Sepsi ar putea încheiat sezonul regulat chiar pe locul trei. ”Timișoara, Craiova și Sfântu Gheorghe se bat pentru două locuri așa că orice este posibil acolo. Însă nu trebuie să scoatem din calcule nici Alexandria, care are un program mai bun pe propriul teren”, a completat oficialul ardelean.

Cu o partidă în plus, în urma acestui rezultat, CSM Satu Mare este neînvinsă în prima ligă, la feminin, având opt meciuri fără niciun eșec, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul cinci în clasament, cu trei victorii și patru înfrângeri. Formația antrenată de Dan Fleșeriu este singura grupare din Divizia A1 care a câștigat toate întâlnirile și este lider autoritar după șapte etape.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!