Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleşeriu: "Nu e vorba de o revanşă cu ICIM, dar vrem să facem un joc mai bun decât în finala Cupei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
06.04.2011

Antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu era bucuros la finalul partidei câştigate cu BCM Danzio Timişoara 81-60, victorie care asigură locul sătămărencelor în finala mare a campionatului. Tehnicianul atrage însă atenţia asupra formei de joc mai slabe a elevelor sale.

După cum am jucat în sezonul regulat în play-off cred că era normală victoria de azi, deşi e absolut clar că nu jucăm la potenţialul maxim. Timişoara a stat în cărţi cu toate echipele importante cam 15 minute. Asta a făcut şi cu noi. Noi am început mai relaxaţi după 3 victorii la scor cu ele. E greu să îţi motivezi jucătoarele să fie foarte concentrate în condiţiile acestea. Mă bucur că au reuşit să revină de la 7-8 puncte şi să stabilizeze jocul. Valoarea lotului, banca mai lungă, străine mai multe... sunt lucruri care şi-au spus cuvântul azi.

CSM Satu Mare va întâlni în finală pe BC ICIM Arad în reeditarea finalei de Cupa României. Arădencele s-au impus atunci, iar Fleşeriu spune că nu se gândeşte la revanşă, dar îşi doreşte titlul.

Eu nu sunt adeptul revanşelor şi a răzbunărilor. Vom face tot posibilul să fie o finală frumoasă, vom da maximum. Din păcate nu jucăm ca şi în sezonul regulat şi din cauza presiunii rezultatelor bune pe care le-am avut. Sper că vom reuşi să jucăm mult mai bine decât în finala Cupei, să jucăm cât mai mult meciuri şi eventual să şi câştigăm.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!