Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleşeriu: "Nu suntem favoriţi la titlu. Aradul este!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.03.2011

Chiar dacă echipa sa a trecut la scor de BCM Danzio Timişoara şi a bifat a 12-a victorie din tot atâtea partide în play-off, antrenorul formaţiei CSM Satu Mare spune că jocul de la Timişoara nu a fost un antrenament pentru liderul campionatului. Fleşeriu e bucuros de modul cum elevele sale au abordat partida şi spune că sătmărencele au în continuare nevoie de meciuri cu adversari puternici.

Nu a fost un antrenament. A fost un joc chiar echilibrat în prima parte şi foarte bun pentru noi. Avem nevoie pentru meciurile următoare de jocuri cât mai tari. Timişoara este o surpriză. Le cunosc pe jucătoare, iar locul pe care sunt este foarte bun doar pentru al doilea an în Divzia A. Cred că, spre deosebire de noi, Timişoara a respectat principiul paşilor mărunţi şi îşi consolidează bugetul, sponsorii, echipa pentru sezonul viitor.

Cu toate că e lider autoritar în campionat şi a învins de două ori ICIM Arad în play-off, Dan Fleşeriu spune că tot echipa de pe Mureş e favorită la câştigarea campionatului.

E o surpriză şi pentru noi că am reuşit 12 din 12. Avem o echipă foarte tânără. Avem un conducător de joc foarte bun, cu experienţă, iar tinerele îşi fac treaba pe lângă ea. Noi nu suntem favoriţi la titlu. Arad e favorit la titlu, pe hârtie, aşa cum a fost de la început. Presupun că până la ora jocurilor din finală îşi vor reveni. Nu mă gândesc încă la asta. Mai avem două meciuri de campionat şi Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!