Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: „Plănuim să facem maximul posibil așa încât să venim cu o victorie”

Dan Fleșeriu: „Plănuim să facem maximul posibil așa încât să venim cu o victorie”

Etapa a doua a Top 6 propune confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu, două dintre cele mai bune formații ale ultimelor sezoane. Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” se anunță a fi foarte interesantă, nu doar pe teren, ci și în tribune.

Înainte de plecarea spre Cluj, Dan Fleșeriu a oferit o scurtă declarație în care a spus că își dorește ca elevii săi să evolueze cel puțin la fel de bine ca în returul sferturilor de finală ale Cupei României și că pentru a se impune este nevoie de „mult angajament fizic”.

Mergem la Cluj, echipă ce are în sezonul acesta, probabil, cel mai puternic lot din ultimele trei, patru sezoane. Este un meci foarte greu pentru noi. Am reușit cu greu să îi învingem aici în returul de Cupă. Un meci care, din păcate, nu a contat decât pentru statistică. Mergem acolo cu gândul de a face din nou un meci cel puțin la fel de bun ca cel din Cupă, știind că ne trebuie mult angajament fizic. Trebuie să depunem foarte mult efort pentru a avea o șansă să câștigăm. Plănuim să facem maximul posibil așa încât să venim cu o victorie și în sezonul acesta de la Cluj.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

Meciul dintre ocupantele locurilor doi și trei are loc sâmbătă, 1 februarie, de la ora 19:00, în direct pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!