Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”Va fi greu la Craiova, chiar și cu Claudia Pop în teren”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.01.2011

Antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, este mulțumit de faptul că jucătoarea Claudia Pop, recent transferată de gruparea ardeleană din Spania, a primit cartea verde. Tehnicianul a declarat că are nevoie de toate sportivele de bază pentru întâlnirea de vineri, de la Craiova, cu CSM CSS Universitatea.

Dan Fleșeriu este convins că adversarele vor încerca să se impună, pentru a rămâne fără înfrângere în actuala ediție a Diviziei A1. ”Vom întâlni o echipă neînvinsă în acest an, care își dorește mult o calificare în Final Four”, a completat antrenorul grupării ardelene pentru ediția online a cotidianului Gazeta de Nord Vest.

Tehnicianul formației CSM Satu Mare știe că partida cu CSM CSS Universitatea va fi una foarte disputată. ”Chiar și cu Claudia Pop în teren vom avea de luptat mult căci meciul de la Craiova nu va semăna cu cel de duminică cu ICIM Arad”, a ținut să puncteze antrenorul Dan Fleșeriu.

După trei etape, în clasamentul Diviziei A1, echipa CSM Satu Mare a acumulat trei victorii din tot atâtea posibile, fiind urmată de SCM CSS Universitatea Craiova, cu același număr de meciuri câștigate, însă cele două echipe sunt departajate de coșaveraj. Gruparea din Arad se află pe treapta a treia, cu două partide adjudecate și o înfrângere.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    interviu Fleseriu
    Interviu cu Dan Fleseriu http://www.csufans.ro/stiri.php?id=719&skey=interviuri&lang=ro

    cu 13 ani în urmă (27.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!