Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu a demisionat din funcția de antrenor principal

Adi Cojocaru

Adi Cojocaru
14.04.2011

Dan Ionescu, tehnicianul echipei feminine prim-divizionare din Timișoara, și-a anunțat, în cursul zilei de joi, retragerea din funcția de antrenor principal. Bănățeanul subliniează faptul că această decizie a fost luată doar din cauza unor probleme de sănătate. Ionescu a fost principalul echipei BCM Danzio Timișoara încă de la înființare, mai exact în anul 2008. De asemenea, Ionescu împreună cu Miruna Bențe sunt fondatorii aceste echipe, iar numele de „Danzio” vine de la Dan Ionescu. Acesta a precizat și cine va veni pe banca tehnică, mai multe detalii find menționate în declarația de mai jos.

Voi renunța la funcția de antrenor principal și voi rămâne doar președintele clubului. Nu există niciun alt motiv decât problemele de sănătate. Sunt lucruri ereditare, dar și chestii colaterale muncii pe bancă, sper să fie o retragere temporară. În mod sigur vom avea un antrenor străin în sezonul viitor, cel mai probabil sârb.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!