Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Am dominat cap-coadă, dar diferenţa e puţin prea mare"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
08.03.2011

După victoria echipei sale cu Rapid, în deplasare, 67-46, Dan Ionescu a declarat pentru totalbaschet.ro că formaţia sa a controlat jocul, dar că diferenţa mare de pe tabelă e puţin prea aspră pentru cum s-au desfăşurat lucrurile pe teren. Timişoara a urcat momentan pe 3, cel puţin până mâine, dar nu poate coborî mai jos de la locul 5. Dan Ionescu speră ca Alexandria şi Craiova să nu producă surprize pe final de campionat.

Am condus cap-coadă acest joc, dar diferenţa e puţin mare având în vedere cum s-au desfăşurat ostilităţile. În sfertul patru erau câteva puncte la un moment dat, dar au fost 21 la final. Nu ne-am relaxat în ultimul sfert, dimpotrivă, se vede că am luptat pentru că am mărit diferenţa de pe tabelă. Am avut un final foarte bun, ne-au intrat şuturile de afară şi apărarea a fost foarte bună. Diaconu nu a prins un meci obişnuit, poate de asta nu a marcat mult. Dar şi apărarea noastră a anihilat-o foarte bine. Am dominat jocul şi în atac am avut procentaj bun, la fel ca şi la loviturile libere (84%). Rapidul a avut un număr foarte mare de mingi pierdute, iar noi am recuperat foarte bine în apărare. Ancuţa Stoenescu a făcut un meci obişnuit şi putea marca şi mai mult. Momentan suntem pe locul 4. Aşteptăm să nu fie surprize la Craiova cu ICIM, sau la Alexandria cu ICIM. Avem şi noi un joc foarte, foarte greu cu Satu Mare, dar sper să reuşim noi surpriza.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!