Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Am mare încredere în Ljubomir Kolarevic"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
08.07.2011

Noul antrenor al baschetbalistelor de la BCM Danzio, Ljubomir Kolarevic are girul lui Dan Ionescu, preşedintele clubului bănăţean. Cei doi sunt buni prieteni şi au studiat împreună la Belgrad, însă nu aceasta a fost principalul motiv pentru care Kolarevic a fost numit principal al echipei de pe Bega.

A contat destul de mult, dar nu mai ales prietenia, cât profesionalismul. Îl cunosc de mai mult timp. Îmi place cum gândeşte şi îmi place mai ales filosofia sa despre baschet. Îl voi ajuta şi eu, categoric. Chiar dacă am renunţat la banca tehnică, asta nu înseamnă că voi sta departe de echipă. Voi rămâne trup şi suflet alături de ea şi dacă va fi necesar voi acorda şi eu sprijn pentru îndeplinirea obiectivelor.

Chiar dacă nu a antrenat până acum la nivel de seniori, Dan Ionescu nu îşi face probleme în prinvinţa lipsei de experienţă a lui Kolarevic.

Chiar dacă nu a mai antrenat până acum la nivel de seniori, este un băiat talentat în această meserie. Îl cunosc de mai mult timp şi pot să spun că merită această şansă pe care i-o ofer. Să nu uit că şi eu am avut aceeaşi şansă când aveam 30 de ani. Sunt optimist că vom face treabă bună împreună.

Ljubomir Kolarevic a asistat pe parcusul sezonului trecut la mai multe partide ale echipei timişorene, astfel că ştie destul de bine echipa.

În mare parte echipa este formată. Tot cu dânsul am început să căutăm şi noile jucătoare. O parte din ele au semnat, altele urmează să semneze. Suntem pe un făgaş bun.

sursa foto: www.emaramures.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!