Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Am muncit mult şi ne-am îndeplinit visul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2011

Fericit la finalul partidei câştigate de echipa sa, 76-53 cu Olimpia Bucureşti, antrenorul echipei BCM Danzio Timişoara a vorbit despre succesul trupei de pe Bega în acest sezon, anume calificarea în semifinale. Dan Ionescu a declarat că echipa sa a avut şi noroc, dar spune că elevele sale au muncit foarte mult pentru a ajunge în careul de aşi.

În sfârşit, suntem liniştiţi! Până acum am visat. Acum ne-am trezit din somn, suntem bucuroşi! Olimpia e o echipă constituită în principal din jucătoarele lotului naţional de junioare, de tineret. E normal să mai aibă şi activităţi legate de şcoală. Pot spune că anul acesta am avut foarte multă şansă. Să sperăm că aceasta nu se va întoarce împotriva noastră în sezonul viitor. Dar pe lângă asta am mai avut parte de multă muncă, de linişte pentru că ne-am îndeplinit obiectivul încă din luna decembrie. Am jucat fără o presiune deasupra capului şi faptul că am ajuns în semifinale e un rod al muncii fetelor. Trebuie să fim foarte oneşti şi cinstiţi şi să spunem că locul 4 este maximul care se poate scoate cu acest lot. Primele trei echipe sunt foarte puternice şi apoi urmăm noi, să spunem aşa, liderul plutonului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!