Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Dacă vom fi pe 4, înseamnă că am stors tot din această echipă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
12.03.2011

Ajunsă în premieră în play-off, BCM Danzio Timişoara a pornit fără vreun obiectiv anume în grupa A1. Dar, cum pofta vine mâncând, timişorencele au început să spere la un loc tot mai bun după ce au trecut de adversare precum Sepsi, Alexandria, Olimpia sau Craiova. Ajunse acum la limita locurilor de final-four, alb-violetele au nevoie de victorii cu Alexandria şi cu lanterna roşie Olimpia în ultima etapă pentru a ajunge în semifinale. Condiţii în care Dan Ionescu spune că echipa a dat maximum.

Dacă vom ocupa locul 4 înseamnă că am stors tot ce se putea din această echipă. Noi nu avem nici lot şi nici buget de locul patru. Dacă vom reuşi lucrul acesta înseamnă că am făcut o treabă fantastică. Mai avem două meciuri importante, cel de la Alexandria şi cel cu Olimpia de acasă din ultima etapă. Nu trebuie să uităm că Alexandria joacă cu Craiova şi automat una din ele va pierde. Atunci avem primul culoare pentru a ajunge pe locul 5, ceea ce a o reflectare a muncii acestor fete şi a tuturor celor care au fost pe lângă echipă. Dacă vom ajunge pe locul 5, ne-am atins ţelul şi ne-am câştigat dreptul de a juca în Europa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!