Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Deocamdată nu dispunem de bani pentru a ne înscrie într-o competiţie europeană"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.05.2011

BCM Danzio Timişoara au izbutit un sezon 2010/2011 foarte bun, încheiindu-l pe poziţia a 4-a în Divizia A feminină de baschet. În urma acestei performanţe, conducerea clubului a dorit să răsplătească sportivele din cadrul lotului cu o participare în cupele europene. Iniţial s-a dorit participarea în FIBA Euro Cup, însă costurile foarte mari i-au determinat pe bănăteni să îşi îndrepte atenţia spre Liga Europei Centrale de Baschet. În acest monent chiar şi participarea în competiţia adjudecată sezonul trecut de către ICIM Arad este pusă sub semnul întrebarii, deoarece fondurile venite din partea autorităţilor locale sunt puţine.

Costul unei participări este undeva la 10.000 de euro, adică jumătate de miliard. În condiţiile în care nu putem fi ajutaţi cu aceşti bani, noi nu putem să cheltuim această sumă, din bugetul şi aşa redus. Dacă nu primim, nu ne sponsorizează nimeni cu această sumă, asta e, nu ne înscriem, participăm în competiţiile interne. - a declarat preşedintele bănăţean Dan Ionescu pentru site-ul tvt89.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!