Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "E adevărat, Ancuţa Stoenescu e dorită de ICIM Arad şi Târgu-Mureş"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
08.07.2011

După ce au rezolvat problema băncii tehnice, timişorenii caută acum să întărească lotul. Aceştia aşteaptă însă şi o decizie a Ancuţei Stoenescu, jucătoare care e ofertată de ICIM Arad şi Nova Vita Târgu-Mureş. Preşedintele clubului, Dan Ionescu spune că aşteaptă o decizie din partea jucătoarei. Chiar dacă în mai multe rânduri, Stoenescu a declarat că doreşte să rămână la Timişoara, ofertele primite o pot deturna de pe Bega.

Ancuţa este o jucătoare emblematică pentru noi, mai ales că este cea mai experimentată jucătoare şi că este timişoreancă. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Ea mai are câteva zile până să ne dea o decizie. În cazul în care îşi va da acordul va fi foarte bine pentru noi. Dacă nu, vom încerca să îi suplinim lipsa.

Ancuţa Stoenescu a revenit în vara trecută la Timişoara, după ce a evoluat la ICIM Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!