Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Fetele au intrat resemnate încă de la început"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.03.2011

După ce Timişoara a pierdut categoric pe teren propriu cu CSM Satu Mare, 46-77 antrenorul bănăţencelor spune că elevele sale nu aveau cum să oprească liderul. Dan Ionescu crede că, deşi a fost o diferenţă la final de 31 de puncte, meciul de sâmbătă nu e cel mai slab prestat de echipa sa.

Nu e cel mai slab joc al nostru. Am mai avut jocuri slabe, însă nu trebuie să uităm că am jucat cu un adversar foarte bun, care e neînvins la ora actuală. S-a văzut şi în joc de ce nu au pierdut până acum. Mergem mai departe şi vedem ce putem face în ultimele două etape. Fetele au părut resemnate încă de când a început meciul. Utopia şi SF-ul nu trebuie să existe la noi în echipă. Am ştiu că o să jucăm cu o echipă foarte bună. Nu le putem pune probleme anul acesta. A fost un joc cu un rezultat ştiut dinainte. 

Antrenorul echipei BCM Danzio Timişoara a avut şi o explicaţie originală cu privire la supărarea sa din timpul şi de după meci.

Din câte am văzut, fetele au jucat cu frică azi, dar nu înţeleg, nu ştiu de ce. Sunt supărat. S-au strâns mai multe. Normal, ca în orice căsnicie mai apar şi probleme. Se mai întâmplă să fii şi supărat, ba pe fete, ba pe soacre.

Timişoara a rămas după acest eşec pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte, iar după victoria Alexandriei de la Craiova are un punct avans peste cele două formaţii. În plus, echipa viola va juca etapa viitoare la Alexandria, iar o victorie le-ar duce pe bănăţence în semifinale.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!