Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Ne-am pregătit. Am luat haine groase pentru că nu ştim cum va fi dincolo de munţi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.10.2012

BCM Danzio Timişoara a plecat deja spre Alexandria pentru jocul de mâine cu BC Teleorman. Timişorencele au un parcurs fără greşeală până acum. "Panterele roz" au acumulat patru victorii din tot atâtea meciuri şi o vânează pe a cincea.

Partida este una care are un caracter aparte, având în vedere că în ultimele sezoane a existat un duel verbal între cei doi antrenori. Dan Ionescu şi Mădălin Piperea nu sunt cei mai buni prieteni, iar orgoliul de a învinge este mare.

Antrenorul grupării de pe Bega a vorbit şi acum cu tâlc despre partida de sâmbătă.

Ne-am pregătit. Am luat haine groase pentru că nu ştim cum va fi acolo. Deci suntem pregătiţi. Nu este cel mai greu adversar de până acum, a fost Sepsi etapa trecută, dar peste munţi nu se ştie niciodată ce se întâmplă. Ne aşteptăm la o primire obişnuită, ca în ultimii doi ani.

Tehnicianul şi preşedintele grupării de pe Bega a analizat apoi şi adversarul de mâine.

Este o echipă mai slăbuţă decât echipa din Sf-Gheorghe. Faţă de anul trecut este mai slăbuţă, dar asta nu înseamnă că mergem acolo şi suntem învingători. Va fi un meci foarte dificil şi sper să ne întoarcem de acolo cu o victorie.

Între cele două cluburi au existat mereu şicane în ultimii ani. Danzio a reclamat faptul că a fost primită într-o sală neîncălzită, cu apă rece la vestiare sau că meciurile au fost puse la ore târzii (ora 20:00). De cealaltă parte, Alexandria a reclamat de asemenea că Timişoara nu are dreptate, iar între cei doi antrenori s-au iscat discuţii.

Rămâne de văzut cine va zâmbi sâmbătă seara şi dacă seria ironiilor va continua şi după acest nou duel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!