Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Ne bucurăm că avem şansa să ne luptăm pentru o medalie"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
06.04.2011

Aflat abia în al treilea an de existenţă, clubul BCM Danzio Timişoara a reuşit să atingă în premieră careul de aşi. Chiar dacă au pierdut clar cu CSM Satu Mare, timişorencele îşi păstrează şansa de a se lupta pentru o medalie. Bănăţencele vor întâlni pe BC Sepsi LMK Sfântu-Gheorghe în finala mică a campionatului.

Antrenorul Dan Ionescu a vorbit despre meciul piedut cu CSM Satu Mare, dar şi despre şansa echipei sale în finala mică cu Sf-Gheorghe.

Echipa noastră a greşit foarte mult astăzi, în special în partea a doua a jocului. Echipa din Satu Mare a fructificat greşelile noastre de unde şi diferenţa destul de mare după ostilităţi. Nu trebuie să uităm că echipa din Satu Mare este echipa care a terminat pe primul loc. Faptul că am jucat noi mai bine sau ele mai prost a dat impresia că putem să învingem. Trebuie să recunoaştem însă că deocamdată nu ne putem ridica la nivelul lotului echipei din Satu Mare.

Dacă ar fi să fim pesimişti am putea spune că am pierdut titlul de campioni. Faptul că ne mai rămân de disputat două, poate chiar trei meciuri şi că avem şanse să câştigăm medaliile de bronz nu poate decât să ne mulţumească. Am învins odată formaţia din Sfântu-Gheorghe, nu văd de ce nu am putea să mai câştigăm măcar o dată! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!