Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Nu avem obiectiv pentru grupa 1-8"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.01.2011

Antrenorul formaţiei BCM Bega Dazio încearcă să pună cât mai puţină presiune pe elevele sale. Calificată în premieră între primele opt formaţii ale campionatului, echipa din oraşul de pe Bega încearcă să obţină cât mai mult, dar nu îşi impune un obiectiv anume. Dan Ionescu e mulţumit că formaţia sa a reuşit să ajungă în play-off şi spune că de acum încolo orice reuşită va fi un plus pentru echipă. BCM Bega Danzio îşi propune să crească o formaţie puternică pentru viitoarele sezoane, însă a reuşit deja să facă o primă victimă în actualul campionat, învingând în etapa a treia a grupei A1 pe BC Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Nu am spus niciodată că avem un obiectiv în grupa 1-8. Obiectivul nostru a fost îndeplinit: locul 8! Dacă prin prestaţiile din teren reuşim să facem victorii şi dacă vom face cât mai multe, normal că vom urca mai sus în clasament. Dar obiectiv pentru grupa 1-8 nu avem!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!