Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Satu Mare a măturat pe jos cu toţi adversarii. Dar noi jucăm, nu ne predăm"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.03.2011

Antrenorul echipei BCM Danzio Timişoara a prefaţat meciul pe care baschetbalistele sale îl vor susţine sâmbătă, în compania liderului CSM Satu Mare. Dan Ionescu spune că CSM-ul s-a întărit şi mai mult în această iarnă şi e puţin probabil ca echipa de pe Bega să repete victoria din toamnă, când a învins în ultima secundă.

În tur am învins printr-un hazard, un coş de la jumătatea terenului şi în condiţiile în care nu avuseseră jucătoarele pe care le-au adus acum, în iarnă. Trei jucătoare foarte importante în economia jocului. Drept urmare şi răspunsul a fost pe măsură în sensul că Satu Mare a măturat pe jos cu toţi adversarii. Dar, noi jucăm nu ne predăm. Jucăm acasă, luptăm pentru fiecare minge şi eu cred că va fi un spectacol agreabil pentru susţinătorii noştri. Echipa din Satu Mare are un lot foarte bun, jucătoare foarte bune pe toate posturile şi nu va fi la fel de uşor ca în meciul cu Rapid. Lungimea băncii va conta enorm. Ele au 10 jucătoare care pot evolua, noi avem 7 şi jumătate. Jucăm acasă, la fete totul e imprevizibil. Niciodată nu se ştie când o jucătoare de la noi marchează un coş de la jumătate. Sunt puţin sceptic că putem produce surpriza, dar asta nu înseamnă că nu vom lupta pentru a câştiga.

Dan Ionescu e de părere că liderul ar putea aborda mai uşor meciul de la Timişoara, în condiţiile în care nu are nicio emoţie cu privire la calificarea în semifinale. În plus, elevele lui Dan Fleşeriu ar putea juca tot cu Timişoara în penultimul act, evitând astfel ICIM-ul şi BC Sepsi.

E posibil să vină puţin relaxate. În baschetul feminin totul e posibil. Ele mai au şi posibilitatea de a-şi alege adversarul din semifinale. Dar eu cred că Satu Mare va veni şi va face un meci normal aici şi, la lotul pe care îl are, îi va fi indiferent cu cine va juca în semifinale.

Danzio a prestat un joc bun în apărare cu Rapidul în runda precedentă, dar tehnicianul timişorencele e de părere că va fi altă partitură sâmbătă. El mizează însă pe forma sportivă în creştere a principalei marcatoare a echipei şi pe jocul colectiv.

Ancuţa e pe un drum ascendent după accidentarea la gleznă. Pe lângă ea, şi celelalte fete au început să marcheze puncte şi să joace bine faza defensivă. Suntem într-un final de campionat bun.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!