Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Sperăm să producem surpriza cu ICIM-ul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.09.2011

După trei săptămâni de cantonament intens la Ocna-Șugatag și două jocuri amicale, baschetbalistele de la BCM Danzio Timișoara au revenit acasă. Președintele clubului, Dan Ionescu, e mulțumit de cum au decurs pregătirile și spune că echipa e în grafic.

"Totul merge conform planificării. S-a punctat tot ceea ce trebuia în cantonament. Am avut două meciuri de pregătire la Satu Mare. A contat mai puțin scorul, important fiind că am jucat și s-a luat contactul cu mingea."

Staff-ul echipei viola și-a făcut o părere și despre noile achiziții: Osterman, Kine Kane, Pesovic și Vukoje.

"Suntem mulțumiți de ele. Kane a lucrat mai puțin cu noi. Ea este într-o perioadă de refacere după o accidentare mai veche. Celelalte trei, fiind experimentate, le-a fost mult mai ușor să se adapteze la noua echipă. "

Dan Ionescu spune că nu există o diferență între modul în care pregătra el echipa și noul antrenor, Kolarevic.

"Suntem în aceeași filosofie a jocului. El practic a preluat echipa din mers principiile jocului din fosta Iugoslavie sunt aceleași. Ne-a fost ușor să predăm ștafeta unul altuia și fetele să treacă mai rapid de la un antrenor la celălalt".

Timișorencele se vor pregăti în continuare în formulă completă și așteaptă debutul oficial, cu ICIM Arad, în Cupa României. Dan Ionescu spune că echipa va avea timp să se omogenizeze, dar depinde și de cum se vor prezenta adversarele de pe Mureș.

"Nu știu cât de puternic va fi ICIM-ul. Ei au început pregătirea de abia acum, pe 1 septembrie. Important este ce vom face noi. Eu sper că la ora jocului să jucăm bine și de ce nu să facem o surpriză."

Dubla dintre BCM Danzio și ICIM va avea loc pe 16 respectiv 20 septembrie, cu prima partidă programată la Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!