Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Sunt mulţumit de victorie. Am revenit în primele patru"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.02.2011

Tehnicianul formaţiei BCM Danzio Timişoara era fericit pentru victoria echipei sale în partida cu SCM Craiova, 81-78. Chiar dacă elevele sale l-au trecut prin mari emoţii pe margine, reuşind contraperformanţa de a fi conduse după ce avut un avantaj de 17 puncte, Dan Ionescu spune că "aşa e la un meci de fete" şi că importantă este victoria. Deşi Timişoara a urcat pe locul 3 după această victorie, Ionescu spune că abia şi-au asigurat locul 5 şi că pentru a intra în play-off, echipa sa trebuie să aştepte şi jocul rezultatelor.

Sunt mulţumit că am obţinut victoria, dar în acelaşi timp sunt puţin dezamăgit de jocul nostru în partea a doua a partidei. Până la urmă contează că am câştigat, deşi nu am reuşit să o facem la numărul de puncte necesar ca să ne depunem candidatura pentru locul cinci. Mergem înainte, mai sunt şi alte jocuri de disputat, nu atât ale noastre cât mai ales ale contracandidatelor, şi aşteptăm unele ricoşeuri. Cu această victorie am revenit în primele patru, nu pot decât să fiu mulţumit.

a declarat antrenorul echipei BCM Danzio, conform site-ului renasterea.ro

Echipa de pe Bega va juca etapa viitoare cu contracandidata sa Sepsi Sf-Gheorghe, în deplasare. Până atunci, bănăţencele vor susţine marţi un meci amical în compania formaţiei Hemofarm Vrsac.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!