Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Ionescu: "Toate jucătoarele românce vor continua şi sezonul viitor la Timişoara"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.06.2011

Site-ul totalbaschet.ro l-a contactat pe preşedintele clubului BCM Danzio Timioşara, pentru a afla ultimele noutăţi referitor la lotul formaţiei bănăţene. Ionescu a infirmat toate zvonurile referitoare la aducerea jucătoarelor Savic, Mehmedic sau Telaine, anunţând faptul că pe lista plecărilor se află doar Anamaria Mesaros şi Ana Vuskic, în cazul ultimei sportive situaţia fiind deocamdată incertă. De asemenea Ionescu a adugat faptul că toate jucătoarele românce ce au evoluat sezonul trecut la formaţia de pe Bega vor continua şi stagiunea următoare.

Vizavi de Savic, am avut o discuţie undeva prin decembrie, între noi, iar la acea discuţie a luat parte ş un domn din presa locală care a auzit ce am vorbit. Atunci în decembrie fost singura discuţie despre Savic, însă referitor la Telaine sau Mehmedic nici nu se pune problema. 
În schimb Anamaria Mesaros, care este în vârstă de 39 de ani, a decis să se retragă. Adică nu mai este în perspectiva noastră. Eu sunt de principiul în momentul când ai două jucători de aceeaşi valoare atunci optezi pentru cea mai tânără, astfel am renunţat la Bobi. De asemenea echipa va avea un nou antrenor şi nu ştiu cât de încântat era de ideea de a lucra cu o jucătoare destul de experimentată ca să zic aşa.

Referitor la ultimele noutăţi în privinţa lotului, Ionescu a afirmat următoarele:

În general dorim să rămânem cu acelaşi lot de jucătoare. Pe lângă Bobi se mai află în stand-by şi Ana Vuksic, însă nu neaparat datorită nouă cât mai ales bugetului alocat, deocamdată nu ştim care va fi acesta pentru prima parte a bugetului.Însă în rest vor rămâne toate jucătoarele românce, inclusiv Stoenescu.

Întrebat când se va afla numele noului antrenor, preşedintele bănăţean a declarat că abia prin iulie sau chiar august se va cunoşte acest aspect.

În momentul când vom semna un contract cu un nou antrenor îl vom face cunoscut. Nu ştiu când se va întâmpla acest lucru, cred că în iulie sau poate august. De asemenea eu voi fi la Campionatul European U20 ce se va desfăşura la Novi Sad în Serbia şi s-ar putea să am mai multe informaţii atunci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!