Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Militaru: "Ca și arbitru, poți să spui că nu ai văzut faza, dar nu vii și mă sfidezi"

Paul Olar

Paul Olar
25.01.2014

CS Rapid București s-a impus cu scorul de 82-86 în fața Universității Cluj-Napoca, la capătul unei confruntări tensionate ce a avut loc sâmbătă dimineața. Punctul culminant al duelului l-a constituit eliminarea lui Dan Militaru după două faulturi tehnice, acordate eronat în viziunea tehnicianului.

Antrenorul giuleștencelor a acordat la finalul întâlnirii un interviu site-ului Total Baschet în care a explicat succesul echipei sale, acesta fiind de părere că Diaconu și compania au câștigat meritat.

Ce părere aveți despre succesul repurtat în această dimineață?

Am dovedit că noi, indiferent de joc, suntem o echipă. Nu avem mari valori, cu excepția Florinei Diaconu, dar am dorit mai mult să câștigăm.

Cum ați pregătit acest meci, luând în considerare dezavantajele de sub panou?

Noi nu avem talie de două campionate și încercăm prin mișcare să și acțiuni în viteză să compensăm. Nu avem scheme pentru pivoți, ci ne bazăm mai mult pe aruncări de la distanță.

Care este obiectivul dumneavoastră personal?

Ne dorim să existăm în continuare, deoarece am rămas singura echipă din București și asta este cel mai important. Sperăm să reușim să păstrăm acest nucleu, deoarece fetele fac totul din plăcere.

Ce părere aveți despre arbitrajul de azi?

Eu înțeleg că se greșește, însă când greșești de trei ori la rând...poate de două ori mi s-a explicat că unul dintre arbitri a fost prost plasat și nu a văzut, dar trebuia să se sfătuiască cu celălalt oficial. Ca și arbitru, poți să spui că nu ai văzut, dar nu vii și mă sfidezi pe mine.  Dacă venea la mine și îmi spunea să stau liniștit că nu a văzut corect faza, îmi vedeam de treaba mea. Totuși, când tu greșești și tot tu ești cel care scoți pieptul înainte...au fost multe faulturi neacordate, iar meciul se putea termina repede.

Ultima fază cum o comentați?

Nu pot să comentez nimic la îngrămădeala ce a fost acolo. S-a întâmplat, s-a întâmplat... pe final nu s-a decis nimic.

*Foto: Cosmin Iftode/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!