Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Acest moment a venit foarte bine, ne-a trezit din amorţeală"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
03.02.2013

Liderul la zi a Ligii Naționale de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut cu scorul 71-59 de formația CSU Alba Iulia. Arădencele au obținut victoria în ultimul sfert al partidei pe care l-au câștigat cu un incredibil 20-6. A fost ultima repetiție importantă pentru ICIM înaintea derby-ului României cu CSM Târgoviște.

După meci, antrenorul formației ICIM Arad, Dan Moraru a declarat că echipa sa nu făcut o partidă strălucită dar acest meci a venit foarte bine pentru că elevele sale s-au trezit din amorțeală.

“Un meci extraordinar de greu. Am câştigat datorită experienţei şi chiar a “fricii” că am putea pierde acest joc. Cred că a intervenit o automulţumire, o stare de invincibilitate, iar apărarea a funcţionat prost primele 3 sferturi. Le-am dat nas adversarelor, şi ne-am făcut misiunea dificilă. Apoi, cu apărarea normală am câştigat meciul. Acest moment, cred eu, a venit foarte bine, ne-a trezit din amorţeală. Este greu să ţii vârful de formă tot timpul, şi atunci asemenea accidente, cu joc mai slab, au rolul de a te trezi”, a declarat Moraru pentru sportarad.ro

Următorul meci al Univ. Goldiş ICIM Arad are loc miercuri, de la ora 12:00, în compania formației CSM București Sportul Studenţesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!