Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: „Am jucat foarte prost în sfertul doi. Lipsa de înălțime și experiența au făcut ca Târgoviște să câștige”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.12.2018

FCC ICIM Arad a pierdut acasă cu 61-64 în fața rivalei tradiționale, CSM Târgoviște, în prima etapă din faza a doua a LNBF. A fost un meci cu 12 schimbări de lider și 4 egalități. Scorul la pauza mare era 24-29, iar gazdele aveau 12 mingi pierdute și 10 puncte primite pe contraatac. Dan Moraru, antrenorul secund al grupării arădene, a vorbit despre experiența mai mare a adversarelor.

„Destul de echilibrat, un meci care a fost pe muchie de cuțit. Probabil că experiența jucătoarelor de la Târgoviște a făcut ca jocul să fie câștigat de către această echipă. Noi am jucat foarte prost în prima parte a meciului, mai ales în sfertul doi, în care am pierdut 9 mingi. Cu toate acestea, lipsa de înălțime, până la urmă, și experiența au făcut ca Târgoviște să câștige.

Adevărul este că arbitrajul a lăsat jocul larg din punct de vedere al apărării, iar acum, pe final, s-au trezit cu două, trei decizii care normal nu trebuiau să fie fluierate pentru că jocul a fost destul de încrâncenat și s-a lăsat jocul mai liber. Probabil că pe final și arbitrii au avut emoții”, a spus Dan Moraru la finalul partidei.

Acesta a vorbit despre o luptă în trei pentru locul 3, cu primele două clasate fiind cu o clasă peste.

„Campionatul este încă lung, valorile sunt echilibrate. Ați văzut și dumneavoastră, noi cu Brașovul și cu Târgoviște suntem cam de același potențial. Cele două echipe din Satu Mare și din Sfântu Gheorghe sunt cu o clasă peste aceste trei echipe care se bat pentru locul 3”, a adăugat Dan Moraru.

După acest rezultat, formația arădeană a ajuns pe locul 5 în Grupa Roșie, cu 15 puncte după 4 victorii și 7 înfrângeri, fiind la un punct în spatele dâmbovițencelor și a brașovencelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!