Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Au fost două reprize diametral opuse"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.02.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a pierdut disputa cu Târgoviște, în derby-ul clasic al baschetului feminin românesc. Arădencele au cedat cu scorul 61-72 după o partidă în care a condus și cu 11 puncte diferență dar în ultimul sfert al duelului au cedat.

Antrenorul echipei din Arad, Dan Moraru crede că echipa sa a fost depășită pentru constanța aruncărilor ale adversatului și mingile pierdute.

“Târgovişte ne-a depăşit prin constanţa aruncărilor, plusul de recuperări şi numărul mai mic de mingi pierdute. Au fost două reprize diametral opuse. În prima parte, fetele s-au apărat exact, au respectat indicaţiile tactice, în actul secund ceva s-a rupt în jocul nostru. Trebuie să ne revenim repede, urmează un meci decisiv pentru locul doi, cu Satu Mare, pe care trebuie să-l câştigăm”a declarat Dan Moraru

ICIM Arad suferă a doua înfrângere din actualul sezon și se pregătește pentru un nou derby al orgolilor cu Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!