Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Avem extreme mai bune"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.02.2013

La finalul partidei castigate de Univ. Goldiș ICIM Arad împotriva formației din Satu Mare, antrenorul arădencelor, Dan Moraru a declarat că extremele Aradului au jucat fost mai bune și le felicită pentru modul în care s-au dăruit.

“Am jucat foarte bine în atac în a 2-a jumătate a meciului, şi mulţumitor în apărare pe parcursul întregii partide. Teoretic noi stăm mai slăbuţ la fundaşi şi pivoţi, în comparaţie cu Satu Mare dar avem extreme mai bune. Iar Givens, Brosovszky şi Mjlovanovic au fost excepţionale aseară. După meciul de la Târgovişte unde am avut 11 puncte şi am pierdut şi în acest meci am avut opt puncte diferenţă cu 2 minute înainte de pauză şi nu am reuşit să o menţinem. La vestiar le-am spus să nu facem aceelaşi greşeli şi să fim concentraţi până la final. Vreau să-mi felicit fetele pentru această victorie şi pentru modul în care s-au dăruit până la final”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!