Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Nu pot să reproşez nimic, sunt mulţumit de cum au jucat"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut fără probleme de Danzio Timișoara și este aproape să obțină biletele pentru semifinala Ligii Naționale de baschet feminin, unde probabil va întâlni pe CSM Satu Mare.

Antrenorul formației arădene, Dan Moraru, a declarat că nu poate să reproșeze nimic jucătoarelor și că este mulțumit de cum au jucat în partida cu Timișoara.

“Nu putem să cerem perfecţiune, pentru că abia atunci vorbim despre o mulţumire totală. Dar, nu pot să reproşez nimic fetelor, sunt mulţumit de cum au jucat. Restul e filosofie. Nu trebuie uitat că jucăm practic în 6 baschetbaliste. Alina, Diana şi Adela sunt în lot ca rezerve, iar Cutaş şi Suzana sunt accidentate. Deci, pe lângă toate problemele pe care le avem, există şi o doză importantă de ghinion. Dacă avem banii celor din Satu Mare, atenţie nu am spus Târgovişte, atunci făceam un lot cu 12 jucătoare sensibil egale. Când am spus că avem cel mai bun lot din istoria Aradului m-am raportat la Arad, nu la adversari. Aşa că vom încerca să facem tot posibilul pentru a ajunge în finală” a spus antrenorul Dan Moraru pentru sportarad.ro

Echipa din Arad s-a impus cu scorul de 90-44 în fața formației BCM Danzio Timișoara, în primul joc din play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!