Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Pentru noi există un singur obiectiv: câştigarea trofeului"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.02.2013

Sâmbătă și duminică, va avea loc la Brno, Final Four-ul Ligii Europei Centrale (CEWL), unde va participa și reprezentativa României, Univ. Goldiș ICIM Arad. Arădencele vor întâlni în semifinale pe echipa cehă, Kara Trutnov, de fapt fiind o reeditare a finalei din sezonul trecut a competiției.

Antrenorul arădencelor, Dan Moraru merge cu un singur gând la Brno, acela de a câștiga acest trofeu.

“Nu am adunat informaţii suplimentare despre adversarii din turneul final. Cu Miskolc am jucat în pregătiri, chiar dacă nu aveau atunci jucătoarele străine, iar Brno ne-a fost adversară în grupe. Necunoscută poate fi Trutnov, dar din câte am înţeles nu par a mai avea forţa din sezonul trecut. Pentru noi există un singur obiectiv: câştigarea trofeului”, a  spus Dan Moraru pentru sportarad.ro

Meciul ICIM Arad - Kara Trutnov se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!