Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Putem recupera avantajul terenului propriu"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.05.2014

Dan Moraru, consilierul tehnic al grupării din Arad, a prefaţat meciurile 3 şi 4 ale finalei din Liga Naţională de Baschet Feminin, acolo unde ICIM va juca pe terenul celor de la CSM Târgovişte. Partidele se vor juca marţi, 6 mai, începând cu ora 18:00, respectiv miercuri, 7 mai, de la ora 20:15. 

"Putem recupera avantajul terenului propriu printr-o apărare bună şi procentaje pozitive la aruncări. Din punctul meu de vedere echipele sunt mai echilibrat valorice decât loturile finalistelor din sezonul precedent", a declarat Dan Moraru pentru baschetarad.ro.

În primele două jocuri disputate la Arad, ICIM şi CSM-ul din Târgovişte şi-au împărţit victoriile, scorul la general fiind acum 1-1. Astfel, care echipă va reuşi să câştige cele două partide de lângă Turnul Chindiei va fi noua campioană a României. În cazul în care cele două combatante îşi vor împărţi din nou victoriile, atunci seria se mută în decisiv în Polivalenta din Arad. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!