Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Daniel Manchon este noul fundaș al lui BC CSU Sibiu

Daniel Manchon este noul fundaș al lui BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu Sibiu a perfectat un nou transfer. Daniel Manchon va juca din sezonul 2022/2023 pentru gruparea de pe Cibin. El sosește de la CB Ciudad de Ponferrada și va bifa prima experiență în afara țării natale.

În vârstă de 24 de ani, Daniel Manchon măsoară 1.93 metri și este un jucător care acoperă pozițiile 1-2.

În ultimul sezon, petrecut în LEB Plata, Daniel a jucat 24 de partide. Baschetbalistul iberic a strâns medii statistice de 14.0 puncte, 3.5 pase decisive, 2.6 recuperări și 1.9 intercepții.

În cariera sa, Manchon a jucat doar în eșaloanele secunde din Spania, pentru echipe precum Real Valladolid, Palencia, CD Venta de Banos, Universidad de Burgos, Basquet Girona, CB Chantada și CB Clavijo.

Daniel Manchon este al 4-lea străin de echipa sibiană în această perioadă, după Roberts Blumbergs, Muhamed Barro și Vuk Djordjevic. Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Sebastian Ionescu și Baris Cagan Ozkan sunt jucătorii autohtoni din lotul lui Miguel Angel Hoyo.

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Un turc, un spaniol, un senegalez, un leton si un sarb walk into a bar…

    cu 1 an în urmă (19.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @markus
      Sună a început de banc prost... Să vedem ce-i întreabă barmanul, deși MAH nu pare genul spiritual...

      cu 1 an în urmă (19.07.2022)
    • BC CSU Sibiu DND:

      ...
      Clar, urmează un american, sunt curios de ultima naționalitate

      La cum se formează echipa ori facem o figură frumoasă ori DEZASTRU

      cu 1 an în urmă (19.07.2022)
    Raspunde
  • Edi98 :

    Slab
    La ce transferuri a facut Sibiul anul acesta, pana in acest moment e mult sub echipa de anul trecut.

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    nimic
    cand e vorba de totul sau nimic cam stim ce iese. Dar noi nu jucam in filmul totul sau nimic ci in "putin sau nimic" si cred ca nu putea fi zi mai elcoventa decat a fost ieri, cand noi am adus un jucator de liga a 3-a si Rapid a adus un jucator cu Lakers si 6ers in cv.
    Am mai spus asta, cand a fost adus MAH ca secund se mentiona ca e gratis. Probabil abordarea a fost extinsa in speranta ca cu zero invest vom realiza ceva, ceea ce da bine la value for money. Le e straina anecdota cu tiganu caruia ii moare calul.
    Si inca o remarca, la ultimele 2 achizitii, n-a fost niciun comentariu/mesaj din partea conducerii clubului. Fie le e rusine sa spuna ceva, fie nu au ce sa spuna, dar efectul e graitor.

    cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @undercat
      cam asta e nivelul actual... Rapid ia fundas care a jucat in prima liga din Franta, Turcia, Italia, Grecia, iar noi din liga a 3 a din Spania; ramane de vazut ce obiectiv ii va fi trasat lui MAH, dar sansele sa prindem primele 5 in conferinta sunt absolut infime momentan (poate doar daca Pitesti va fi penalizata), asa ca ne asteapta o iarna grea de tot.
      O mica corectie, la partea cu MAH gratis: ”Am dorit să completăm, fără să afectăm bugetul disponibil pentru jucători, și să îmbunătățim stafful tehnic cu încă un antrenor cu experiența internațională" e declaratia de atunci a lui HF.... Nu a fost gratis, a fost din surse extrabugetare...:)))), care or fi alea, nu mai stim.

      cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    • Csm.O:

      @Gyke
      Nu cred că vor penaliza Piteștiul. Primele 3 aveau obligativitatea de a participa în Cupele Europene, Cluj, Voluntari și Oradea, iar daca Voluntari a câștigat Cupa, a primit dreptul de a se putea înscrie în competițiile europene, Craiova, fiind finalista a cupei. Piteștiul terminând pe locul 4, cred că doar avea dreptul dar nu și obligativitatea. Vom vedea..

      cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      @gyke
      e binevenit citatul, merci, dar adevarul sau impresia macar, despre cat cheltuim pe jucatori e ca nu afectam deloc bugetul :). Tinem banii la saltea, probabil cel mai umed vis pe care-l mai putem avea sezonul curent. Situatia e trista, dar e parte din joc si noi ca suporteri trebuie s-o consumam si pe asta.

      cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    • Ricardo:

      Sibiu
      Este inacceptabil ce se petrece la Sibiu! De departe cele mai slabe achiziții dca ne raportam la top 8 de anul trecut. Dacă pui la socoteala și Rapid și Ploiești ca nu s-au mișcat rău observam micul dezastru de se prefigurează la Sibiu!!!

      cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @csm.o
      cateva observatii: finalista Cupei nu are nici un drept la vreun loc de cupa europeana, doar castigatoarea.
      apoi e vorba de 3 locuri in competitiile europene organizate de FIBA, deci Clujul plecand spre Eurocup, cele 3 locuri trebuiau sa mearga spre Voluntari, Oradea, Pitesti. Pitesti a declinat si asa a ajuns Criova pe lista, dar din postura locului 5, nu de finalista a cupei.
      ramane de vazut partea cu suspendarea, eu stiu ca exista obligativitatea inscrierii, dar nu gasesc pe site-ul federatiei ceva in sensul asta.

      cu 1 an în urmă (20.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!