Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Daniel Raber, primul double-double în LNBF

Daniel Raber, primul double-double în LNBF

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe nu a avut probleme în deplasarea de pe terenul Universității Cluj, în etapa a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, și s-a impus convingător sâmbătă (19.02) cu 92-45.

Covăsnencele au avut cinci sportive în double figures la finalul partidei, între acestea remarcându-se și Daniel Raber. Sportiva din Israel a încheiat partida cu 15 puncte, 14 recuperări (11 defensive), 4 pase decisive și 3 intercepții.

Raber a contribuit cu 6/10 din acțiune în meciul de la Cluj-Napoca, respectiv 3/4 de la linia de fault. În cele din urmă, baschetbalista a terminat cu 30 de unități la eficiență și +29 la +/-.

Două premiere a înregistrat jucătoarea lui Sepsi cu ocazia acestei partide. Mai întâi, un record stagional de puncte marcate, apoi primul double-double din carieră în Liga Națională.

Sosită de la Elitzur Holon la mijlocul lunii ianuarie, Raber are medii de 9.5 puncte, 14.0 recuperări, 3.5 pase decisive și 3.0 intercepții în patru apariții în campionat.

Sepsi-SIC a ajuns la 16-1 bilanț în LNBF după succesul de la Cluj-Napoca și o să joace luni în devans cu Agronomia București în etapa a 22-a.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!