Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Danzio a trecut de Braşov şi merge din nou în play-off

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.03.2013

94-85
12-13 Statistică 10-16

În penultima etapă a LNBF, BCM Danzio Timişoara a trecut pe teren propriu de Olimpia Braşov, 94-85 şi şi-a asigurat locul 7 în clasament şi, implicit, calificarea în play-off. În schimb, ardelencele au coborât pe locul 9 şi au ieşit şi matemaric din calcule. Sportul, care are un meci mai puţin jucat va urca peste Braşov şi Craiova. Ambele stau în ultima etapă.

Danzio a triumfat în primul rând datorită jocului Biljanei Pesovic, cea care a şi primit titlul de MVP al etapei, din partea totalbaschet.ro

Danzio a controlat meciul vreme de 30 de minute şi a câştigat primele trei sferturi. Braşovul a marcat aproape 30 de puncte în ultimul act, dar nu a fost suficient să mai revină.

Panterele roz au început tare în atac şi şi-au adjudecat primul sfert cu 27-22. Până la pauză, elevele lui Dan Ionescu au reuşit să se distanţeze şi mai mult. A fost 51-37 la jumătatea meciului.

Sfertul trei a fost tot al gazdelor, încheiat cu 24-20, iar cu 10 minute înainte de final, Danzio avea 18 puncte în faţă. Chiar dacă Braşovul a recuperat în final de meci nu a mai putut să întoarcă scorul şi a ieşit din cursa pentru play-off. S-a încheiat 94-85 pentru Danzio, care bifează al treilea an consecutiv în play-off.

Principalele marcatoare:

BCM DANZIO: Pesovic 37p, Brown 20p, Fodor 15p, Maric 11p

BRAŞOV: Hoskins 29p, Djokovic 21p, Avram 12p, Cursaru 11p

Danzio joacă în ultima etapă în deplasare cu Oradea, formaţie care are 0/25 în acest sezon!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!