Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Danzio Timișoara se desparte de 6 jucătoare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.05.2013

Chiar dacă Liga Națională de baschet feminin s-a încheiat de puțin timp, ocupanta locului 7 la finalul sezonului, BCM Danzio Timișoara, își face deja planurile pentru campionatul următor. Cu toate acestea, ”panterele roz” au intrat în vacanță cu buzunarele goale, sefii clubului având de plătit restanțe salariale.

”Sunt încă ceva restanțe salariale la fete, nu este o noutăte. Nu este o situație disperată, poate restanțele sunt puțin mai mari ca anul trecut de exemplu. Lucrăm acum la achitarea restanțelor iar după ce rezolvăm această problemă ne putem gândi la stagiunea viitoare. Bugetul probabil va fi la fel, în mare știm pe ce ne vom baza”, a declarat Dan Ionescu pentru sportvest.info

Președintele clubului și antrenorul principal al timișorencelor, Dan Ionescu a vorbit și despre componența lotului pentru sezonul viitor.

”Româncele rămân cu excepția lui Haas. În cazul lui Andra am considerat că raportul salariu și cât oferă echipei nu ne avantajează. Dintre jucătoarele străine cu Pesovic avem un acord verbal pentru a continua aici. Lotul îl vom completa în vară cu jucătoare de afară pentru că piața internă este foarte săracă”, a continuat Ionescu pentru sursa citată mai sus.

Din câte se pare, americanca Tiffany Brown ar putea ajunge la formația prim-divizionară din campionatul românesc, CSU Alba Iulia. Din informațiile noastre, o altă jucătoare din lotul echipei de pe Bega este pe cale să ajungă la o formație din Liga Națională. Extrema Andra Haas este în tratative cu gruparea Olimpia Brașov.

Sonja Maric, Ana Vuksic și Antoinette Thompson sunt celelalte 3 jucătoare care vor părăsi echipa BCM Danzio Timișoara, dar și Miruna Crasnic care și-a anunțat retragerea din activitate la finele sezonului curent. Singura dintre straniere ce va continua la Timișoara pare a fi Biljana Pesovic, aceasta dându-și acordul pentru un nou contract.

Foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!