Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dara Kovacevic: "Campionatul este mult mai puternic decât în sezonul trecut"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.09.2012

Dara Kovacevic este la al doilea sezon petrecut în România. Aceasta a schimbat echipa în această vară plecând de la campiona României, CSM Târgoviște și transferându-se la vicecampioana României, CSM Satu Mare.

În primul meci din noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, sârboaica a evoluat  28 de minute în confruntarea cu Alexandria, castigată de formația sătmăreancă cu scorul 86-68. Aceasta a strâns 10 puncte, 4 recuperări și un capac.

Dara Kovacevic a acordat site-ului totalbaschet.ro un interviu despre primele meciuri jucate la Satu Mare.

Cum te-ai acomodat la Satu Mare ?

Totul este minunat,  m-am acomodat foarte repede pentru că am mai jucat în România și deja știu pe unele dintre jucătoare.

Care este obiectivul echipei în acest sezon?

Echipa a jucat sezonul trecut finala, deci cred că trebuie să dăm tot ce este mai bun pentru a fi în echipele de top din campionat, deoarece campionatul este mult mai puternic decât sezonul trecut.

Cum a fost meciul cu Alexandria ?

A fost foarte bine, am controlat jocul și am păstrat distanța tot meciul. Avem o mulțime de jucătoare noi în echipă și eu cred că după mai mult timp petrecut împreună vom juca chiar mai bine. Această victorie este foarte importantă pentru noi, pentru că ultimele două sezone am pierdut cu Alexandria acasă.

Ce părere ai despre oras si despre suporteri din Satu Mare?

Îmi place foarte mult Satu Mare. Acesta este un oras mic și foarte frumos. Fanii sunt mari și ne susțin foarte mult în tot ceea ce facem, fiind prezenți la fiecare joc.

Cum vezi meciul următor din campionat ?

Jocul următor îl avem împotriva echipei din Cluj, cred că avem nevoie doar de a juca jocul nostru și de a folosi acest meci pentru a fi gata de jocurile viitoare în campionat și în Eurocup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!