Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Debut cu dreptul pentru ICIM în play-off

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.04.2013

90-44

28-14, 18-8, 25-12, 19-10

  Statistica  

Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut la pas de BCM Danzio Timişoara în primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. Arădencele au câştigat la pas fiecare dintre cele patru sferturi şi, în mod normal, nu au nicio emoţie în ceea ce priveşte accederea în semifinale.

Meciul dintre cele două echipe a fost din start la discreţia echipei de pe Mureș. Nici oboseala şi nici problemele apărute în cadrul lotului după înfrângerea din semifinala Cupei României cu Târgoviște nu şi-a pus foarte mult amprenta pe evoluţia echipei din Arad.

Scorul final al partidei a fost 90-44, iar seria se mută la Timișoara, unde miercuri, de la ora 15:00, are loc al doilea meci din prima fază a play-off-ului. În caz de victorie, echipa arădeană se va califica în semifinale, iar în varianta în care trupa de pe Bega va furniza surpriza, decisivul va avea loc la Arad, în week-end-ul viitor.

Remarcate:

Arad – Brosovszky 19 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, Givens 18 puncte, 6 recuperări, 4 assisturi și Risper 13 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive.

Timișoara – Brown 11 puncte, 2 recuperări, o pasă decisive, Blanaru 8 puncte, 4 recuperări și Stoiedin 6 puncte, 2 recuperări, un assist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!